Witajcie! Mój nick to Shadaia, jednak to tylko taka internetowa przykrywka . W życiu realnym na imię mi Przemek. Zajmuję się informatyką choć na razie amatorską, o forum dowiedziałem się od Wolfa
. Staram się aby moje uczestnictwo gdziekolwiek przynosiło jakieś głębsze korzyści
. Mam 18 lat, urodziłem się w Strzelnie jednak zamieszkuję Inowrocław, lubie klimaty typu SW, czy StarGate, na pun pracuje od jakiegoś roku z przerwami, ogólnie lubię siebie taki jaki jestem i nikt mi nie wmówi, że jestem zły
. Jeżeli chcecie coś wiedzieć to walić prosto z mostu bo nie lubię owijania w bawełnę. Słucham Ruffnecku, oraz rapu(Grubson, PFK, 3odaKRU). Jestem aktywny. Lubie czasem pogadać z ludźmi ale raczej na luzie bo inaczej mnie to denerwuje
. No więc, co tam chcecie wiedzieć to pytajcie, ja wam powiem magiczne słowo; WITAM.
,,Gdyby podziały gdzieś się podziały - gdyby hymn był godny chwały!"
,,Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."
GG - 20180836 | Xfire - fireflies250
Ogólnie pozdrawiam...
Witamy, witamy!
Cieszę się, że pojawia się tu coraz więcej ludzi
Woolf
E-mail: daniel.wysz95@gmail.com | GG: 3635724 | AQQ: woolf@aqq.eu
Woolf - strona domowa, homesite
Ja również się z tego cieszę . Postaram się coś napisać na tym forum
. Pozdrawiam.
,,Gdyby podziały gdzieś się podziały - gdyby hymn był godny chwały!"
,,Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."
GG - 20180836 | Xfire - fireflies250
Ogólnie pozdrawiam...
Hej Shadaia
Pewnie miałbyś sporo wspólnych tematów z moim bratem, który studiował informatykę. Swoją drogą, zaczynam się tutaj dziwnie czuć w gronie samych facetów, którzy na dodatek interesują się wyłącznie rzeczami typu gry, komputery, informatyka, alee może zdołam jako płeć przeciwna tutaj sprowadzić troszkę damskiego grona, żebyśmy mogli ruszyć z tematami o modzie i urodzie no i żeby oczywiście Wam, mężczyznom tak smutno nie było