Czy interesujecie sie psami ? Jakie posiadacie ? Jakie znacie rasy ?
Pies to najlepszy przyjaciel człowieka . Często już w młodym wieku mamy dobre kontakty z tymi czteronogimi machającymi ogonkami zwierzakami . Ja ten kontakt miałam już o bobasa . W wieku (chyba) 4-5 lat moja suczka się oszczeniła . Do tej pory mam Bubusia , jej syna . Jest to rudy kochany piesek ....
A jakie wy mieliście początki z psami ?
O ja to miałem już 4 piesków
No ale niestety 2 pozdychały...jeden zdechł w lesie bo, uciekł i tam zamarznął ;( ...a 3 walną rozpędzony samochód...ale 4 jeszcze żyje Ma na imię Perełka
Bardzo ją lubie i jest bardzo mądra! W 2 dni nauczyła się siadać na komendę!
Oto jej fotka na balkonie:
Woolf
E-mail: daniel.wysz95@gmail.com | GG: 3635724 | AQQ: woolf@aqq.eu
Woolf - strona domowa, homesite
Bardzo ładna ta psinka i śliczne imię . Mama Bubusia też miała na imie Perełka i była cała czarna
Super fota
Dzięki
Perełka też dziękuje
Woolf
Ja miałem kilka psów. 2 zdechły, jeden na padaczkę jeden ze starości (miał 17 lat) Teraz mam Barego Brata Krecika (zechłna padaczkę i dziecko Puni. (zdechła ze starości) I Fuksa, znalezionego w lesie. Fuks ma nie cały rok. Bary ma kilka lat.
Ok. To my czekamy na świeże zdjęcia i dalej ciągniemy psią tematykę . Czy wasze psy na coś chorują ?
Mój nie choruje ale...chyba jest w ciąży
Będą psiaki!!! (heh, może będą, jeszcze nie wiadomo )
Jak się oszczeni do wyśle fote!
Woolf
No to tak:
Mam dwie suczki.
Jedna nazywa się Jaina (czyt. Dżejna). Przybłąkała się do mnie. Oto jej zdjęcia (zrobione aparatem w telefonie, więc nie najlepszej jakości)
A druga to Bunia (córka Jainy)
Co o tych pieskach myślicie?
Ostatnio edytowany przez Darnith (2008-07-31 09:09:15)
Ładne
Woolf
Darnith drugie upomnienie - nie używaj kolorowych , zwłaszcza rażących w oczy kolorów w postach.
A psina ładna.
Okej, ale o tym w regulaminie nie jest napisane, a tak poza tym to DanielooS napisał, że mogę używać każdy oprócz czerwonego i zielonego. No to super, jeśli naciągnął mnie na ostrzeżenia, do widzenia!
Okej, znów witam
Ostatnio edytowany przez Darnith (2008-07-31 09:09:53)
Nie! Kasiu, pozwalajmy na kolory...na pewno kiedyś sama ich użyłaś
A zaraz dopiszę do regulaminu, że koloru czerwonego mogą używać tylko Administratorzy, a koloru zielonego mogą używać tylko Moderatorzy.
Koniec off topicu!
Administrator: Używam tylko czerwonego jeśli już i tylko w Editach w pilnych sprawach . Tak jak tu ^^ I nie myślcie , że to nie pilna sprawa Bo to pilna sprawa
Woolf
Tak jest xD
Darnith coś ty , ja nie wiem jak bym mogła dać osta takiej miłej osobie A ja ślepa myślałam , że ty czerwonego używasz , a ty pomarańczowym się bawisz
Ale i tak razi w ićka
Dobra , koniec offtopu i słodzenia .
Psiny ładne
(wiem , wiem , że się powtarzam )