Czy macie swoje blogi , strony internetowe lub fora ? jeśli tak , to piszcie w tym temacie . Wymieniajmy się linkami !
Ja mam 2 fora jedno o naruto drugie o high school musical
linki:
www.naruto666.pun.pl
www.highschoolmusical123.pun.pl
Ja mam kilka for:
www.ptakiozdobne.pun.pl ( o ptakach)
www.pszkola.pun.pl (pomagamy w nauce)
www.obejscie.fora.pl (o zwierzętak)
2 ostatnie założyłem z przyjacielem, drugie Miłoszem, trzecie z Kubą
Ja mam stronę internetową www.falista.ovh.org
Fora internetowe www.faliste.topeuro.biz oraz www.wataha-wilkow.yoyo.pl
Blogi www.smoki.wjo.pl
Ogólnie lubię bawić się w takie rzeczy.
Ja na razie mam jedno: http://swiatgier.pun.pl/forums.php
Już robię drugię, ale linku jeszcze nie zamieszczam
Jak narazie mam tylko jedno forum już od dłuższego czasu, na którym jestem tylko ja i ktoś jeszcze, ale ten ktoś wogóle nic nie pisze.
Jeśli ktoś lubi sznaucery, ma lub będzie miał to zapraszam do zarejestrowania się na moim forum o sznaucerach: www.sznauceromaniacze.fora.pl
nie posiadam własnego forum i na razie nie chce go mieć wystarczy mi że pisze na forach nalezących do innych ludzi tak jak na tym forum
No, a ja właśnie wczoraj założyłam sobie dugie forum o sznaucerach na pun.pl i jeśli wyjdzie mi lepiej niż to na fora.pl czyli to pierwsze forum to go zostawię, a tamto forum zablokuję, a jak nie to forum na fora.pl zostawię, a zablokuję to na pun.pl
EDIT:
To forum na pun.pl wyszło lepiej dlatego to forum zostawiam, a to na fora.pl blokuję. Adres mojego nowego forum o sznaucerach to: www.sznaucery.pun.pl Zapraszam do rejestracji wszystkich posiadaczy sznaucerów, tych, którzy lubią sznaucery i tych, którzy zastanawiają się nad kupnem sznaucera.
Ostatnio edytowany przez *Sevelyn* (2008-09-09 08:44:32)