Właśnie, czy ona w dzisiejszym świecie, gdzie wszyscy tak są zaganiani karierą, pracą, ma miejsce?
Czy miłość rzeczywiście istnieje...?
A może jej już nie ma, może teraz jest wyrachowanie, egoizm i pożądanie ( Tu mam na myśli przyjemności cielesne ) może już jej nie ma!?
A jeśli tak jest.. to dlaczego tak się dzieje?? wiecie?
Niestety ... podejrzewam , że masz racje .... nie ma już chyba na świecie prawdziwej miłości ... ludzie robią to albo z przymusu , albo dla innych .... przykład możemy brać z ludzi starszych , którzy spędzają z sobą całe życie ...
Nie tylko ludzie starsi dają przykład.. ale również i gwiazdy nie tylko polskie ale i hollywoodskie chodzą publicznie się całują, zapewniają, że się kochają biorą ciche śluby i co?? i już po 3 miesiącach albo trochę później.. biorą rozwód.. tu też nie ma miłości tylko DYPLOMACJA i niestety tu nie ma miejsca na uczuciach.. i właśnie pytam dlaczego??
Dla rozgłosu, kasy i wiele więcej...no niestety
Woolf
E-mail: daniel.wysz95@gmail.com | GG: 3635724 | AQQ: woolf@aqq.eu
Woolf - strona domowa, homesite
No wiesz człowiek ewouluje
Ale to jest ten Wyścig Szczurów, wszyscy chcą być na szczycie, nie wiadomo po co...popatrzcie na media...ci "normalni" nie mają rozgłosu...a tu rozwód, tam rozwód...świat stacza się na dno...ale wg mnie miłość jeszcze, prawdziwa, istnieje...ale mam nadzieje że w 2012 będzie ten wielki "przełom" że wreszcie będzie panował spokój i miłość na Ziemi...bo, tak powinno być!
Uff, ale się rozpisałem
Woolf
a ja słyszałam, że 2012 roku ma być koniec świata..
Ale wracając do tematu.. bardzo ubolewam nad tym, że teraz jest tak a nie inaczej, że jest coraz gorzej.. że już nie miłość a kasa i kariera, bogactwo, że tylko to się liczy.. i, co to da?
No mówiąc jednym słowem...GÓ**O...
No po co ludziom KASA!!!??!!! No po ch*ja!?!
Co będą z tego mieli? Papierki?!?!
Dla mnie nie jest ważna kasa...nie zależy mi na niej...najważniejsze DLA MNIE są słowa...znane...
BÓG, HONOR, OJCZYZNA!!! i do tego by jeszcze dodać Miłość
Woolf
No właśnie a większość ludzi mówi odwrotnie a na ch...j mi miłość..? po, co mi ona!?
tylko obowiązki, tłumaczenia się, potem pojawiają się dzieci.. i to im bardzo przeszkadza... zaangażowanie się jest ponad ich ludzką możliwość.. i właśnie, teraz przechodzę do innego problemu, który ma dużo wspólnego z miłością, ślub!! dlaczego mężczyźni nie chcą się żenić!!!?? dlaczego, czego się boją?
No właśnie myślę, że po to gdyż tak im jest łatwiej i wygodniej być siglem a na stare lata, co zrobią..? jak nie będą mieć nikogo do pomocy u boku...?